انجمن علمي غذا و تغذيه حامي سلامت ايران در سال 1385به پیشنهاد و پیگیری سرکار خانم دکتر ربابه شیخ الاسلام و در پی موافقت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكي تأسيس شد و به شماره ثبتی 22638 و شناسه ملی 10103621091 به ثبت رسيده و از سال 1387 شروع به فعاليت کرده است. انجمن علمي غذا و تغذيه حامي سلامت ايران، انجمني است علمي و غير دولتي با هدف كمك به بهبود تغذيه در جامعه و حمايت از آن دسته افراد صنايع و اصناف وابسته به غذا و تغذيه كه يكي از مقاصد اصلي خويش را در كار توليد، حفظ و ارتقاي سلامت جامعه قرار دهند. موسسين اين انجمن كه همگي از اساتيد تغذيه و سلامت كشور هستند اهداف عالي را در زمينه سلامت و امنيت غذا و تغذيه مردم دارند و این وظیفه سنگین باید از خاک کشاورزی، آب مراقبت از محصول تا طي مراحل طولاني، داشت ، برداشت وفرآوري تا سفره يعني زماني كه انتخاب مواد غذائي توسط ما صورت مي گيرد و مصرف می شود وتغذيه ما وسلامت ما را شكل مي دهد. مراقبت شود. متولیان زیادی از مزرعه تا سفره تلاش می کنند که این زنجیره به بهترین نحو عمل کند. و ایده آل اینست که همکاری و هماهنگی بین متولیان این اقدام بزرگ وجود داشته باشد.
هيئت مؤسس به ترتیب الفبایی:
دکتر مهين آذر |
متخصص غذا و تغذیه |
دکتر ابوالقاسم جزايری |
متخصص تغذيه |
دکتر کامل شادپور |
پزشک،متخصص علوم بهداشتی |
دکتر سید ضیاء الدین حسینی مظهری |
متخصص تغذیه |
دکتر فروزان صالحی |
پزشک |
دكتر ربابه شيخ الاسلام |
متخصص اپيدميولوژی تغذيه |
دكتر زهرا عبداللهي |
متخصص تغذيه |
دكتر كوروش صمدپور |
پزشك، متخصص تغذيه |
دكتر مسعود قاسمي |
متخصص بيماری های قلب و عروق |
دكتر فرهاد غريبدوست |
فوق تخصص روماتولوژي |
دکتر مسعود کیمیاگر |
متخصص تغذیه |
دکتر هوشنگ نيکو پور |
متخصص صنايع غذايي |
اعضای هیئت مدیره
دوره اول:
دکتر کامل شادپور
دکتر ناصر کلانتری
دکتر ربابه شیخ الاسلام
دکتر هوشنگ نیکوپور
دکتر مجید حاجی فرجی
دکتر بهروز غریب دوست
دکتر مسعود قاسمی
دوره دوم:
دکتر سیدضیاءالئین مظهری
دکتر ربابه شیخالاسلام
دکترسید امیرمحمد مرتضویانفارسانی
دکترکاوه خبیری
دکتر سید ابوالقاسم جزایری
دکتر زهرا عبداللهی
زیبا کاوهئی
دوره سوم:
دکترربابه شیخ الاسلام
دکتر میترا زراتی
دکترکاوه خبیری
دکتر حسین ایمانی
دکتر لادن گیاهی
مجید حسن قمی
هادی عطارد