انتخاب زبان : English  |  فارسی
اخبار و اطلاعیه ها
پیام تشکر دبیر علمی همایش دانشجویان تغذیه  -  چهار شنبه 22 اردیبهشت 1395 ساعت 10:1
  • کمیته ارتقا سطح آگاهی عمومی
    کمیته  ارتقاء سطح آگاهی عمومی :
    دکتر حسین ایمانی
    مرضیه عسگری نوری

    هدف کلی از تشکیل این کمیته:
    فعالیت در بخش های زیر
    • روابط عمومی
    • روابط بین الملل
    • همکاری با رسانه ها
    • خبرنامه
    • انتشارات
    شرح وظایف:

    1-روابط عمومی
     
    • شناساندن جایگاه علم تغذیه در سایر رشته ها و علوم، تبین جایگاه کارشناسان تغذیه در ساختارهایی که به سلامت عمومی مرتبط است.
    • تهیه و به روز کردن آخرین بانک اطلاعاتی از اعضا، دانشجویان و متخصصین تغذیه و صنایع غذایی
    • (نام و نام خانوادگی،تلفن،پست الکترونیک،آدرس کلینیک یا محل کار و ...)
    • تهیه برنامه های آموزشی مرتبط ابتدای هر سال
    • ارتقای سطح کمی و کیفی سایت انجمن
    • تشکیل نشست های در زمینه تخصصی روابط عمومی و شرکت در کارگاه های مرتبط
    • ارتباط و تعامل نزدیک با مراکز روابط عمومی مرتبط در زمینه غذا و تغذیه و سایر ارگان ها ، همچنین در ارتباط با سمینارها و کنگره های آموزشی و پژوهشی
    • پیگیری تشکیل جلسات هیات مدیره و مصوبات آن
    • ارتباط و تعامل بیشتر با اساتید ، دانشجویان و صاحب نظران غذا و تغذیه  در خصوص معرفی اهداف انجمن
    • تقویت بخش سمعی و بصری انجمن
     
    2- روابط بین الملل
     
    • شناسایی مراکز مرتبط بین المللی در زمینه غذا و تغذیه و ایجاد بانک اطلاعاتی و ارتباط با این مراکز در راستای اهداف و برنامه های انجمن
    • پیگیری کنگره های بین المللی مرتبط
     
    3-همکاری با رسانه ها
     
    • ارتباط مستمر با اصحاب رسانه در زمینه های مختلف آموزشی، انتشار مقالات و دغدغه های اصلی روز غذا و تغذیه به ویژه مبحث تبلیغات و سلامت غذا
    • ارتباط با رسانه های دیداری و شنیداری و طراحی و اجرای برنامه های سازنده ،موثر و کارامد در زمینه غذا و تغذیه
     
      
    4-خبرنامه
     
    • انتشار خبرنامه و یا بولتن داخلی با محوریت انعکاس اخبار داخلی انجمن (جلسات داخلی و هیات مدیره، گزارش جلسات برگزار شده توسط هریک از همکاران با نهادهای گوناگون) و نیز اخبار ملی و بین المللی و نیز معرفی افراد و کارشناسان فعال و پویا با رویکرد طرح های نوین و ابتکاری باهدف معرفی بهتر انجمن و ایجاد انگیزه در مخاطبین ،هم چنین فعالیت های که انجمن در راستای ارتقای غذا و تغذیه در جامعه انجام می دهد.
    • معرفی سایر نهادها و موسسات مرتبط
     
    5-انتشارات
     
    • تهیه فهرستی از عناوین و موضوعات مرتبط و مورد نیاز با محوریت مخاطب عام و خاص جهت چاپ و نشر
    • تهیه لیستی از ناشران فعال،علمی ، منصف و خوش قول به جهت چاپ و نشر کتبی که به تصویب هیات مدیره می رسد.
    • شرکت در نمایشگاه های کتاب و تهیه کتب رفرانس و کاربردی جهت موسسه متناسب با بودجه مصوب
     
    پیشنهاد می گردد که با توجه به گستردگی این حوزه حداقل 2 نفر از افراد داوطلب فعال و علاقه مند در هر یک از عناوین فوق انتخاب و معرفی شوند.
     
    برنامه های این کمیته:
    زمان تقریبی و پروتکل اجرایی کارگاه های انجمن علمی غذا و تغذیه حامی سلامت ایران در سال 1393 مصوب جلسه 21/5/93
     

    پست الکترونیک مسئول کمیته:
    dr.imani20@gmail.com
    asgari.nut90@yahoo.com
لینک های مفید واحد های سازمانی تماس با ما
تهران - خیابان سئول شمالی - شهرک سئول - خیابان نسترن - کوچه دوم شرقی - پلاک 2 - طبقه اول
تلفن تماس : 88037734 (021)
دورنگار : 88038653 (021)
پست الکترونیک : Info@fnaha.ir
تمامی حقوق این پورتال متعلق است به انجمن علمی غذا و تغذیه حامی سلامت ایران
طراحی پورتال ، طراحی سایت و بهینه سازی سایت از شرکت داده پردازی پویان ابتکار شرق