مدیران گروه روابط عمومی و بین الملل :

خانم دکتر گلبن سهراب

آقای دکتر چنگیز اسنفدیاری


 

هدف کلی از تشکیل این کمیته:

فعالیت در بخش های زیر
  • روابط عمومی
  • روابط بین الملل
  • همکاری با رسانه ها
  • خبرنامه
  • انتشارات

شرح وظایف:

 

1-روابط عمومی

 
  • شناساندن جایگاه علم تغذیه در سایر رشته ها و علوم، تبین جایگاه کارشناسان تغذیه در ساختارهایی که به سلامت عمومی مرتبط است.
  • تهیه و به روز کردن آخرین بانک اطلاعاتی از اعضا، دانشجویان و متخصصین تغذیه و صنایع غذایی
  • (نام و نام خانوادگی،تلفن،پست الکترونیک،آدرس کلینیک یا محل کار و ...)
  • تهیه برنامه های آموزشی مرتبط ابتدای هر سال
  • ارتقای سطح کمی و کیفی سایت انجمن
  • تشکیل نشست های در زمینه تخصصی روابط عمومی و شرکت در کارگاه های مرتبط
  • ارتباط و تعامل نزدیک با مراکز روابط عمومی مرتبط در زمینه غذا و تغذیه و سایر ارگان ها ، همچنین در ارتباط با سمینارها و کنگره های آموزشی و پژوهشی
  • پیگیری تشکیل جلسات هیات مدیره و مصوبات آن
  • ارتباط و تعامل بیشتر با اساتید ، دانشجویان و صاحب نظران غذا و تغذیه  در خصوص معرفی اهداف انجمن
  • تقویت بخش سمعی و بصری انجمن
 

2- روابط بین الملل

 
  • شناسایی مراکز مرتبط بین المللی در زمینه غذا و تغذیه و ایجاد بانک اطلاعاتی و ارتباط با این مراکز در راستای اهداف و برنامه های انجمن
  • پیگیری کنگره های بین المللی مرتبط
 

3-همکاری با رسانه ها

 
  • ارتباط مستمر با اصحاب رسانه در زمینه های مختلف آموزشی، انتشار مقالات و دغدغه های اصلی روز غذا و تغذیه به ویژه مبحث تبلیغات و سلامت غذا
  • ارتباط با رسانه های دیداری و شنیداری و طراحی و اجرای برنامه های سازنده ،موثر و کارامد در زمینه غذا و تغذیه
 
  

4-خبرنامه

 
  • انتشار خبرنامه و یا بولتن داخلی با محوریت انعکاس اخبار داخلی انجمن (جلسات داخلی و هیات مدیره، گزارش جلسات برگزار شده توسط هریک از همکاران با نهادهای گوناگون) و نیز اخبار ملی و بین المللی و نیز معرفی افراد و کارشناسان فعال و پویا با رویکرد طرح های نوین و ابتکاری باهدف معرفی بهتر انجمن و ایجاد انگیزه در مخاطبین ،هم چنین فعالیت های که انجمن در راستای ارتقای غذا و تغذیه در جامعه انجام می دهد.
  • معرفی سایر نهادها و موسسات مرتبط
 

5-انتشارات

 
  • تهیه فهرستی از عناوین و موضوعات مرتبط و مورد نیاز با محوریت مخاطب عام و خاص جهت چاپ و نشر
  • تهیه لیستی از ناشران فعال،علمی ، منصف و خوش قول به جهت چاپ و نشر کتبی که به تصویب هیات مدیره می رسد.
  • شرکت در نمایشگاه های کتاب و تهیه کتب رفرانس و کاربردی جهت موسسه متناسب با بودجه مصوب