سمینار ها و همایش ها دوشنبه 31 خرداد 1395 ساعت 12:29

دومین همایش روش های افزایش ماندگاری فرآورده های غذایی


دومین همایش روش های افزایش ماندگاری فرآورده های غذایی
به گزارش روابط عمومي دبيرخانه تكنوفود، دومين همایش روشهای افزایش ماندگاری فرآوردههای غذایي همچون سال گذشته با حمایت و همكاری وزارت صنعت و معدن، سازمان دامپزشكي کشور،سازمان پدافند غيرعامل، سازمان جهاد کشاورزی قطبهای ، سازمان غذا و دارو، کميسيون کشاورزی مجلس شورای اسلامي، انستيتو تحقيقات تغذیه و صنایع غذایي کشور علمي و پژوهشگاههای صنایع غذایي و نيز دانشگاهها و مراکز تحقيقاتي کشور، اتاق های بازرگاني و با حضور شرکتهای صنایع غذایي داخلي و خارجي در راستای حمایت و کمک به  برنامه جهاني غذا توسط مرکز همایشهای راهبردی رنگارنگ  به ریاست آقای دکتر محمد حسين عزیزی در نيمه دوم سال جاری در تهران برگزار ميگردد. علاقهمندان برای کسب اطلاعات بيشتر ميتوانند به نشاني وب سایت  http://technofood.org مراجعه و یا با شماره 02188862008 تماس بگيرند.

منبع: 
تعداد بازدید :  4341
نوشته شده توسط: مدیر سیستم
کلمات کلیدی: 


اخبار و تازه ها
سمینار ها و همایش ها
نمایشگاه ها
کارگاه های آموزشی
طرح ها و برنامه ها

دکتر ربابه شیخ الاسلام

رئیس انجمن