انتخاب زبان : English  |  فارسی
اخبار و اطلاعیه ها
همایش علمی دانشجویان تغذیه  -  سه شنبه 17 فروردین 1395 ساعت 11:25
سمینار ها و همایش ها دوشنبه 31 خرداد 1395 ساعت 12:29

دومین همایش روش های افزایش ماندگاری فرآورده های غذایی


دومین همایش روش های افزایش ماندگاری فرآورده های غذایی
به گزارش روابط عمومي دبيرخانه تكنوفود، دومين همایش روشهای افزایش ماندگاری فرآوردههای غذایي همچون سال گذشته با حمایت و همكاری وزارت صنعت و معدن، سازمان دامپزشكي کشور،سازمان پدافند غيرعامل، سازمان جهاد کشاورزی قطبهای ، سازمان غذا و دارو، کميسيون کشاورزی مجلس شورای اسلامي، انستيتو تحقيقات تغذیه و صنایع غذایي کشور علمي و پژوهشگاههای صنایع غذایي و نيز دانشگاهها و مراکز تحقيقاتي کشور، اتاق های بازرگاني و با حضور شرکتهای صنایع غذایي داخلي و خارجي در راستای حمایت و کمک به  برنامه جهاني غذا توسط مرکز همایشهای راهبردی رنگارنگ  به ریاست آقای دکتر محمد حسين عزیزی در نيمه دوم سال جاری در تهران برگزار ميگردد. علاقهمندان برای کسب اطلاعات بيشتر ميتوانند به نشاني وب سایت  http://technofood.org مراجعه و یا با شماره 02188862008 تماس بگيرند.

منبع:   تعداد بازدید : 3981 نوشته شده توسط: مدیر سیستم

کلمات کلیدی: 


بازگشت

لینک های مفید واحد های سازمانی تماس با ما
تهران شهرک غرب خیابان فرحزادی خیابان ارغوان غربی انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی ایران ساختمان ریاست دفتر انجمن علمی
تلفن تماس : 9392444826 (+98)
پست الکترونیک : Info@fnaha.ir
تمامی حقوق این پورتال متعلق است به انجمن علمی غذا و تغذیه حامی سلامت ایران
طراحی پورتال ، طراحی سایت و بهینه سازی سایت از شرکت داده پردازی پویان ابتکار شرق