مدیران گروه روابط عمومی و بین الملل :
خانم دکتر گلبن سهراب
آقای دکتر چنگیز اسنفدیاری
هدف کلی از تشکیل این کمیته:
فعالیت در بخش های زیر
-
روابط عمومی
-
روابط بین الملل
-
همکاری با رسانه ها
-
خبرنامه
-
انتشارات
شرح وظایف:
1-روابط عمومی
-
شناساندن جایگاه علم تغذیه در سایر رشته ها و علوم، تبین جایگاه کارشناسان تغذیه در ساختارهایی که به سلامت عمومی مرتبط است.
-
تهیه و به روز کردن آخرین بانک اطلاعاتی از اعضا، دانشجویان و متخصصین تغذیه و صنایع غذایی
-
(نام و نام خانوادگی،تلفن،پست الکترونیک،آدرس کلینیک یا محل کار و ...)
-
تهیه برنامه های آموزشی مرتبط ابتدای هر سال
-
ارتقای سطح کمی و کیفی سایت انجمن
-
تشکیل نشست های در زمینه تخصصی روابط عمومی و شرکت در کارگاه های مرتبط
-
ارتباط و تعامل نزدیک با مراکز روابط عمومی مرتبط در زمینه غذا و تغذیه و سایر ارگان ها ، همچنین در ارتباط با سمینارها و کنگره های آموزشی و پژوهشی
-
پیگیری تشکیل جلسات هیات مدیره و مصوبات آن
-
ارتباط و تعامل بیشتر با اساتید ، دانشجویان و صاحب نظران غذا و تغذیه در خصوص معرفی اهداف انجمن
-
تقویت بخش سمعی و بصری انجمن
2- روابط بین الملل
-
شناسایی مراکز مرتبط بین المللی در زمینه غذا و تغذیه و ایجاد بانک اطلاعاتی و ارتباط با این مراکز در راستای اهداف و برنامه های انجمن
-
پیگیری کنگره های بین المللی مرتبط
3-همکاری با رسانه ها
-
ارتباط مستمر با اصحاب رسانه در زمینه های مختلف آموزشی، انتشار مقالات و دغدغه های اصلی روز غذا و تغذیه به ویژه مبحث تبلیغات و سلامت غذا
-
ارتباط با رسانه های دیداری و شنیداری و طراحی و اجرای برنامه های سازنده ،موثر و کارامد در زمینه غذا و تغذیه
4-خبرنامه
-
انتشار خبرنامه و یا بولتن داخلی با محوریت انعکاس اخبار داخلی انجمن (جلسات داخلی و هیات مدیره، گزارش جلسات برگزار شده توسط هریک از همکاران با نهادهای گوناگون) و نیز اخبار ملی و بین المللی و نیز معرفی افراد و کارشناسان فعال و پویا با رویکرد طرح های نوین و ابتکاری باهدف معرفی بهتر انجمن و ایجاد انگیزه در مخاطبین ،هم چنین فعالیت های که انجمن در راستای ارتقای غذا و تغذیه در جامعه انجام می دهد.
-
معرفی سایر نهادها و موسسات مرتبط
5-انتشارات
-
تهیه فهرستی از عناوین و موضوعات مرتبط و مورد نیاز با محوریت مخاطب عام و خاص جهت چاپ و نشر
-
تهیه لیستی از ناشران فعال،علمی ، منصف و خوش قول به جهت چاپ و نشر کتبی که به تصویب هیات مدیره می رسد.
-
شرکت در نمایشگاه های کتاب و تهیه کتب رفرانس و کاربردی جهت موسسه متناسب با بودجه مصوب